Micro mesotherapie

Microdermabrasie & Mesotherapie

Microdermabrasie en Mesotherapie, de gecombineerde gezichtsbehandeling voor het beste resultaat in pijnvrije en zichtbare huidverbetering.
Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert met behulp van fijne kristallen en zo de huid direct gladder maakt. Door deze intensieve microdermabrasie behandeling worden de werkstoffen die met mesotherapie worden ingesluisd beter opgenomen in de huid. Hiervoor gebruikt Club beauty hoogwaardige serums speciaal aangepast voor uw huidtype.

De behandeling
De huid krijgt eerst een basisreiniging . Daarna begint de microdermabrasie behandeling. Dit stimuleert een krachtige doorbloeding van de huid, zet aan tot huidstofwisseling en activeert de aanmaak van collagene en elastine vezels. Vervolgens schuurt een stroom van microkristallen de dode huidcellen af. Na de microdermabrasie behandeling wordt de huid gedesinfecteerd en volgt mesotherapie. Een serum afhankelijk van uw huidtype wordt toegepast en ingesluisd. Het resultaat na de behandeling is een jongere uitziende en gevoede huid wat een schoon en fris uiterlijk geeft.

Microdermabrasie en mesotherapie is mogelijk voor alle huidtypen. Het is effectief voor een verouderde huid, vervagen van fijne lijntjes, pigmentatie spots, zon beschadigde huid, acne, verstopte poriën en oppervlakkige pigmentstoringen.

Huidreactie
Mogelijk reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid, lichte zwelling, korstjes (in het geval van een pukkelige huid), schilfertjes (bij een droge huid) en rode strepen. Dit verdwijnt binnen enkele dagen. De rode strepen kunnen tot maximaal een week aanhouden.

Duur behandeling
60 minuten

Advies
Als u de microdermabrasie behandeling plus mesotherapie voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen. Tijdens dit gratis consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten. Om het resultaat te behouden raden wij u aan deze behandelingen om de twee maanden na kuurverband te herhalen.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

We werken uitsluitend op afspraken, bel of app ons voor het maken van een afspraak op 061828475

Na vele positieve reacties en vraag naar een actieprijs in opvolging van onze promotie voor micro-meso in maart, hierbij de actieprijs!

Normale prijs : €75
Actieprijs: €60

Geldig vanaf 12 Juli 2018

voor meer foto's en films volg ons via instagram (@clubbeauty.nl) of via ons facebook pagina (links staan op onze homepage :)