IPL Apparaat Professionele IPL Apparatuur

 
De MEDICS IPL is een IPL apparaat voor professionele behandelingen, het apparaat is van Italiaanse design en is krachtig, kwalitatief en zeer effectief. De Medics IPL combineert drie geavanceerde technologieën: IPL, bipolaire radiofrequentie en Skin Contact Cooling.

Zodra deze drie zijn verenigd in een behandeling, zal uitstekende resultaten worden ervaren.

De energie van radiofrequentie kan tot diepe lagen van de huid en weefsel extra verwarmen. Dit leidt tot lagere energie die gebruikt wordt tijdens de IPL sessie. Ongemakkelijke gevoelens worden drastisch gereduceerd en betere resultaten worden hierdoor bereikt. Daarnaast vermindert  het koelsysteem in het hand-stuk een oncomfortabel gevoel aan de huidoppervlakte. Met de combinatie van Radio Frequency en IPL, zal IPL behandeling goede resultaten hebben op donker haar, goede resultaten op blonde haren en donsharen. De Medics IPL heeft naast de mogelijkheid om permanent te ontharen ook verschillende huidverbetering mogelijkheden. 

De Medics IPL heeft naast de mogelijkheid om permanent te ontharen ook verschillende huidverbetering mogelijkheden. 

 

De MEDICS IPL is FDA , ISO13485 gecertificeerd & CE 1023 getest en goedgekeurd , bij aankoop van de MEDICS IPL krijgt u standaard 2 jaar garantie. Na het behalen van onze cursus krijgt u een certificaat op naam


Technische specificaties

 Prijs


 Medics IPL bestellen